Pilots

Millora de la mobilitat per persones amb baixa visió

Àrea 5G Camp de Tarragona
El pilot utilitzarà el dispositiu SmartGaze de l’empresa Biel Glasses, al que s’afegirà connectivitat 5G, i que el convertirà en les primeres ulleres intel·ligents per ajudar a millorar la mobilitat de les persones amb baixa visió, gràcies al reconeixent i senyalització d’obstacles, canvis de nivell de terra o d’altre mobiliaria urbà, com semàfors.
Llegir més

Detecció i mesura de fissures d’infraestructures amb dron a temps real i control remot amb 5G

Àrea 5G Terres de l'Ebre
El pilot està enfocat a les tasques d’inspecció tècnica de pales d’aerogeneradors. Permetrà validar la solució per a qualsevol mena d’inspecció tècnica de grans infraestructures, on s’hagin de realitzar tasques de manteniment preventiu per la detecció i mesura de fissures, en temps real i de forma remota.
Llegir més

Telelectura i algorítmia avançada per la innovació social i l’eficiència hídrica

Àrea 5G Terres de l'Ebre
Aquest pilot consisteix en la implantació de comptadors intel·ligents, equipats amb mòduls de telelectura 5G, als usuaris del polígon industrial del Molló, a Móra La Nova, dels projectes socials de l’Ajuntament de Móra la Nova i del Consell Comarcal de Ribera d’Ebre i a instal·lacions municipals, amb l’objectiu de monitoritzar el seu consum, realitzar balanços hídrics en temps real i optimitzar l’eficiència i l’ús de l’aigua.
Llegir més

Banc Parking 5G

Àrea 5G Ponent
El pilot consisteix en implementar un banc per asseure’s, que inclou un pàrquing per patinets a la part de darrera. El banc-pàrquing també integra una solució de connectivitat (hotspot Wi-Fi) de qualitat, gràcies a un router amb connexió 5G.
Llegir més

Vigilant digital

Àrea 5G Ponent
El pilot 5G Vigilant Digital situat a la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Lleida proporciona vigilància remota i monitorització en temps real amb càmeres i un tòtem que permeten prevenir, detectar i actuar en temps real sobre situacions no desitjades.
Llegir més

5G Rural

Àrea 5G Ponent
La prova pilot consisteix en un sistema de comunicació mitjançant el qual un tècnic assessor pot formar i guiar un o diversos operaris a través d’una solució que permet analitzar les particularitats de cada zona productiva i traslladar la millor estratègia en temps real de manera específica.
Llegir més

Pàgina 1 de 1