Capacitació en Tecnologies Digitals Avançades – Àrea 5G Girona

La iniciativa Àrees 5G, impulsada per la Generalitat de Catalunya, Mobile World Capital Barcelona i la Fundació i2CAT, presenta el cicle de formacions INTRODUCCIÓ A LES TECNOLOGIES DIGITALS AVANÇADES.

L’objectiu d’aquest cicle de formacions arreu de Catalunya és donar a conèixer les diferents tecnologies digitals avançades (TDAs) i les seves potencials aplicacions, per tal de facilitar l’adopció d’aquestes tecnologies arreu del territori tant per part dels sectors econòmics, com de l’administració pública i altres àmbits.

Aquestes formacions estan impulsades des de l’estratègia de les Àrees 5G i s’adrecen a empreses, professionals, entitats i persones amb interès per conèixer el potencial d’aquestes tecnologies digitals avançades.

A cada una de les Àrees 5G és farà una formació introductòria sobre les diferents tecnologies digitals avançades i les seves oportunitats d’aplicació. En aquesta formació introductòria, es cobriran les següents tecnologies: IoT, IA, drons, 5G, blockchain, ciber, New Space i realitats immersives. Per cadascuna s’explica què és, quines aplicacions té, i exemples de casos d’ús reals.

El proper dimarts 10 d’octubre a les 11:30h tindrà lloc la sessió de l’Àrea 5G de Girona. T’esperem a les 11:30h a la Cambra de Comerç de Girona (Gran Via de Jaume I, 46, 17001 Girona) per introduir-te en les 7 tecnologies que transformaran el futur de les organitzacions.

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/19xOC2I-AqTx-mFK2iytbEHvgVrPce9Hcp9BQSXb9F5Y/viewform?edit_requested=true

 

A continuació d’aquest primer cicle de formacions es durà a terme un segon cicle, en aquest cas impulsat des de la Digital Innovation Hub for Catalonia (DIH4CAT) i amb col·laboració de la Digital Catalonia Alliance, i que aprofundirà en les diverses tecnologies avançades presentades al primer cicle. Així, es farà una formación específica per cadascuna de les següents tecnologies: IoT, New Space, 5G, IA, Ciberseguretat, Drons, Tecnologies immersives, Fabricació avançada i Robòtica, i Fabricació additiva i impressió 3D. Cada formació tindrà lloc a municipis relacionats amb les 8 Àrees 5G i comptarà amb la participació de diversos membres del DIH4CAT. Les formacions també serviran per presentar casos d’ús reals i empreses i proveïdors tecnològics compartiran la seva experiència en la implementació de cadascuna de les TDAs en la seva activitat. Al final de cada formació es facilitarà un espai de trobada i conversa amb l’objectiu de fomentar la generació de sinèrgies i ecosistema.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

10 oct. 2023

Time

11:30 - 13:30

Location

Cambra de Comerç de Girona
Gran Via de Jaume I, 46

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *